Reserveu el 18 de novembre!

Ja tenim data confirmada per l’edició d’aquest any dels encants de tardor. Dissabte 18 de novembre a la Plaça Sol de Baix, de les 11 a les 17.30 h.

Farem la tradicional botifarrada popular, ja es poden comprar els tiquets per 6,50 euros -infantils i adults- anticipadament a la secretaria de l’AFA. També tindrem els encants solidaris i un munt d’activitats infantils.

Com ja sabeu aquesta festa només és viable gràcies a les famílies de l’escola, i tenim moltes maneres de col·laborar. Per exemple, podeu apuntar-vos com a voluntaris per organitzar i classificar els materials que es vendran als encants uns dies abans de la festa, o el mateix dia, atenen al bar solidari, preparant el dinar… Si esteu interessats i interessades a donar un cop de mà, envieu un e-mail a l’AFA (afaescolalavinia@gmail.com)

Recordeu que la setmana prèvia podreu portar aquelles joguines i peces de roba en bon estat que ja no utilitzeu, que seran venudes a preu simbòlic a les paradetes dels encants.

Recordeu, que aquesta festa té un doble objectiu, per una banda, fer una trobada entre les famílies per compartir una bona estona, i sobretot, recollir diners pel projecte d’escola inclusiva, un projecte que cal defensar i recolzar des de tots els àmbits de l’educació #JoTambéHiVullAnar

Us hi esperem!

Posted in General

Deixa un comentari