L’AFA celebra Sant Jordi!

S’acosta Sant Jordi, i les famílies ens sumem a la celebració d’aquesta diada! Les Comissions d’Inclusiva i de Biblioteca han sumat esforços, i ens fan diverses propostes per gaudir tota la família de la cita dels llibres i les roses.

La celebració començarà el dilluns 22 d’abril, a les 17 h al pati de l’escola. S’hi celebrarà un contacontes, seguit de la presentació del llibre La mare que t’ha parit d’Elisenda Soriguera, molt ben acompanyada de Jordina Romeu, Mònica Cabestany i Elisabet Roig.

A més a més, el dimarts 23 d’abril, hi haurà la tradicional parada de venda de llibres tant nous com de segona mà, a la porta de l’escola. Per fer-ho possible, els dies dijous 18, divendres 19 i dilluns 22 d’abril, les famílies que vulguin poden portar a l’escola aquells llibres que no utilitzen, per ser venuts a preus simbòlics el dia 23.

Els beneficis de la venda de llibres nous es destinaran a l’escola inclusiva, i el que es recapti amb la venda de llibres usats, es donarà a l’escola per comprar llibres per a la biblioteca.

Vols compartir algun projecte amb l’AFA?

Ets un gran contacontes? Has escrit algun llibre? Tens algunes il·lustracions que t’agradaria compartir amb nosaltres? L’AFA som totes les famílies, i ens encantaria pensar noves activitats aprofitant tota la saviesa de la nostra comunitat. Així que si tens alguna proposta no dubtis en fer-nos-ho saber, i posarem fil a l’agulla!

Véns a explicar un conte el dia 22?

Durant l’acte del dilluns 22 a la tarda el contacontes es realitzarà en grups reduïts, al pati, i a partir de les 17 hores. Busquem pares, mares, avis, iaies, tiets… famílies voluntàries per venir explicar algun conte en petit comité. Si et ve de gust, envia un Whatsapp directament a la Mònica, al 608 24 94 64.

Deixa un comentari