Ben tornats

Ja fa una setmana que l’Escola s’ha tornat a activar. Amb l’Escola, l’AMPA també reprèn les activitats.

Ahir vàreu rebre un bon gruix d’informació: l’acta de l’Assemblea, els pressupostos i els resultats de l’any anterior, una nota informativa i també el Tal com som, reglament intern de funcionament de l’Associació. Aquest document, que anirem revisant periòdicament, recull en format de preguntes i respostes la informació bàsica sobre l’activitat de l’AMPA. L’hem incorporat al web i substitueix les pàgines de l’apartat Ens cal saber. Una única font d’informació permetrà reduir els errors i saber que tots llegim el mateix. A més, també hem incorporat al web els Estatuts de l’AMPA.

Per altra banda, si mireu la part superior del web, sota el logo, veureu que hi han aparegut dues opcions que demanen participació per part vostra:

  • Propostes: un espai per compartir les propostes de lleure o educatives que us han funcionat.
  • Comentaris: el lloc perfecte per expressar dubtes, queixes però també felicitacions i aclariments, si escauen, més generals i que no encaixen a les entrades del blog.

Com veieu, comencem amb força, preparats pel que hagi de venir, fins i tot els canvis en la Conselleria. (Per cert, la Marta Salazar, representant de pares i mares al Consell Escolar, ens fa arribar una nota de tranquil·litat sobre la setmana blanca. Els replantejaments possibles de la Conselleria només afectarien als mestres que podrien decidir treballar aquesta setmana enlloc d’una del juliol, però per als alumnes tot queda com està. Moltes gràcies, Marta.).

Per acabar, una proposta fantàstica per aquest cap de setmana i el cap de setmana vinent. El grup Lapsus Teatre ens ofereix, a l’Auditori de Les Corts, l’obra “El barret de palla d’Itàlia“, apta per a tots els públics. El grup presenta noves incorporacions artístiques entre els pares i mares de l’escola. Teniu els horaris al calendari. No us la deixeu perdre!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s