Casal d’hivern, entre altres coses

Us ho hem fet arribar per correu i en paper, però mai no està de més que tingueu a l’abast tant el díptic informatiu com el full d’inscripció al Casal d’Hivern de l’AMPA. Per cert, recordeu que demà hi ha la reunió informativa. Si sou de consultar el calendari, ja esteu al dia.

Posats a parlar del calendari, veureu que també hi ha reunió de Junta. Per tant, si hi ha algun tema que voleu que tractem especialment, ara és el moment. Feu-lo arribar al correu de l’AMPA o comenteu-lo als membres de la Junta o a la Mercè.

I que no se’ns passi!!! Encara no heu anat a veure El barret de palla italià dels Lapsus Teatre? Diumenge es van esgotar les entrades!!! Ha estat un èxit impressionant i encara hi sou a temps. Podeu reservar entrades a la Mercè.

Per acabar, tot i que encara no us animeu amb comentaris al web, em feu arribar propostes i articles. Avui, una mare em fa arribar aquest article molt interessant sobre l’escola inclusiva:  L’escola ordinària matricula el 60% dels nens discapacitats.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s