La cua del barret

Com hem gaudit, hem rigut, hem xalat!!! Aquesta troupe dels Lapsus Teatre són fantàstics, creatius i ens han fet passar una molt bona estona a tots els que hem anat a veure El barret de palla d’Itàlia aquest cap de setmana o l’anterior. Feia goig l’escenari tan ple, amb tantes cares conegudes de mares i pares de l’Escola d’avui i la d’ahir, i amb un talent tan immens per la comèdia. No hi heu anat? No sabeu el que us heu perdut!!! Però no patiu. Aquesta colla ens asseguren un futur ple de projectes tan o més engrescadors que el que acaben de tancar. Moltíssimes felicitats!!!

No deixem de felicitar també als nois i noies de 3r de l’activitat de Bàsquet que s’han estrenat aquest cap de setmana en competicions oficials i, pel que ens ha arribat, han tingut una molt bona entrada.

Hi éreu? Heu gaudit del teatre o del bàsquet? Hi ha més coses que se’ns escapen? Compartiu amb nosaltres l’experiència!!!

Posted in General

2 thoughts on “La cua del barret

  1. Porta molta cua aquest barret! Us recomano la versió reduïda de la col·lecció Taller de Teatre de La Galera, apta per a infants. És divertit anar-se repartint els personatges tot recordant la representació del Lapsus Teatre.

    Marta.

  2. El barret de palla d’Itàlia. Chapeau! Felicitats a tota la companyia del Lapsus Teatre per l’estona tan divertida que ens han fet passar amb la seva representació. Ens saltaven les llàgrimes de tant riure. És una llàstima que no hi hagi més representacions perquè repetiríem.

    Quin muntatge! Quin vestuari! I quines actuacions! Sembla que s’hi dediquin de debò. També han sabut transmetre la seva passió pel teatre.

    Ara esperarem amb candeletes la propera representació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s