Això s’anima!!!

El correu ha fet el seu efecte i ja som 59 els inscrits al web. Esperem que no deixi de pujar i, sobretot, que no baixi!!! Senyal que el que anem comentant ens interessa a tots plegats.

Del correu ençà hem fet unes petites modificacions al web. L’En parlem ha passat a ser una llista desplegable per tal d’ocupar menys espai i deixar pas a la nova secció Ho comentem on apareixeran els enllaços als darrers comentaris que s’hagin fet en algun espai del blog. Així, si no esteu subscrits però hi feu una passada, sempre podreu veure les novetats.

Aquesta setmana, o divendres de la passada, heu rebut el darrer número de la Revista de l’Escola. És un número del que n’estem especialment orgullosos perquè ha obert noves vies de treball entre l’Escola i l’AMPA que esperem que es mantinguin en el temps. Volem donar les gràcies especialment a les famílies que hi han col·laborat, tant a la crítica de llibres com a la narració de la festa de P3 i a l’article final sobre la participació de les famílies a l’escola. Recordeu que l’escola publica dos exemplars anuals i, per tant, qualsevol aportació serà benvinguda.

A l’escola sempre passen coses: hem tingut els de 6è de colònies, els de 1r i 2n de Futbol/Bàsquet van anar a una trobada al Pavelló de la Mar Bella, els de 5è van fer la representació de teatre… Aquesta setmana, hi ha Junta. És un bon moment per suggeriments i propostes. A més, el cap de setmana vinent hi haurà activitat al pati de l’Escola. Seguirem informant…

Finalment, una recomanació digital: Histotube. Aquest web, recomanat per patrimoni.gencat (un altre espai interessant), té com a objectiu posar a l’abast de docents, alumnes i interessats per la història i el patrimoni una sel·lecció dels vídeos sobre aquesta temàtica que es poden trobar a la xarxa. Per cert, a la revista de Les Corts, hi havia un munt de fotografies de l’escola i, a més, l’anunci del projecte d’una nova biblioteca (que substituirà Can Rosés) més propera a l’escola. Esperem que el seu nom (Les Corts – Vidre) no en suposi una fragilitat extrema i, malgrat la crisi, en puguem gaudir ben aviat.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s