Més usuaris, més comentaris, més activitat…

77 seguidors!!!

I s’ha notat!!! Hi ha més comentaris i propostes, més moviment. No deixeu de passar-hi…

Des d’aquest espai, avui, però, hem de recomanar-ne una de ben concreta: el Temps de Família al pati de la Lavínia. Segur que n’heu vist cartells a l’escola però mai no està de més recordar-ho. Entre altres coses, perquè forma part de la participació des de l’AMPA al projecte sobre la coeducació que duu a terme l’Escola i perquè l’ha impulsat el Consell per la igualtat de les Dones de les Corts. Recordeu:

diumenge, a les 12
Contes per la igualtat

Dins del marc d’aquestes activitats, també podreu compartir una estona amb els de Lapsus Teatre (en aquest cas, les de Lapsus Teatre) que homenatjaran la Maria Àngels Anglada, una de les nostres grandíssimes escriptores, el 12 i 13 de març a l’Auditori de les Corts. No patiu, us en tornarem a fer memòria…

A més, avui els de 1r fan la seva obra de teatre, tindrem les competicions esportives habituals i una trobada de bàsquet dissabte al matí per als nens i nenes de l’activitat de Futbol i Bàsquet. I, atenció, perquè ben aviat tindrem un nou equip competint sota el nom de Lavínia: s’estrenarà l’equip d’escacs al Campionat Escolar.

Benvinguts i molt bona sort a tots plegats!!!

(En els nostres atrafegats caps de setmana, pensem a trobar una estona per la lectura i per la bona música…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s