Flower power

Pau i amor, famílies de l’Escola!!!Flowe Power

El web de l’AMPA s’afegeix també a les exigències canestolianes i penja el seu cartell de Flower Power.

I per no deixar-ho aquí i sumar-nos a l’alegria de la festa, anunciar-vos que hem cobrat part de les subvencions per les extraescolars de la Generalitat i ben aviat ho veureu reflectit als vostres rebuts. Us farem arribar una nota amb el detall i el sistema de pagament de les subvencions. No tot han de ser retallades…

També dir-vos que, per acord de Junta, hem establert un horari d’atenció preferent per part de la Mercè. És a dir, un horari en el que SEMPRE (excepte casos de força major) la podreu trobar a l’escola i atendrà les vostres consultes, peticions… És:

dilluns, dimarts i dijous, de 8.30 a 10.00h

tots els dies, de 17.00h a 18.00h

Recordeu, a més, que disposeu del telèfon i el correu electrònic que apareixen a la part superior dreta del web.

Finalment, recomanar-vos que feu una passada pel blog de l’Escola i també pels Artistes de Les Corts, on trobareu imatges del Temps de Família d’aquest cap de setmana i també del Carnestoltes d’aquest any. Recordeu que divendres, a les 9 del matí podeu anar a l’Escola a assistir d’espectadors a la seva particular Rua de Carnaval.

Carnestoltes
Pinotxo, el rei Carnestoltes 2011
Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s