Homenatge

Cada any, el rei Carnestoltes ens porta molta feina. Les famílies mirem de construir, tan bonament com sabem i podem, les disfresses que la imaginació desbordant dels nostres fills i filles proposen. De vegades, a més, ens hem de posar d’acord en grup, sincronitzar agendes per trobar-nos… Cada any ens superem a nosaltres mateixos i és un goig veure la desfilada de disfresses. Ja us heu acostat al blog de l’Escola? Hi tenim un bon munt de fotos (el vídeo el podeu veure una mica més avall). Felicitats a tots plegats!!!

Bé, si ens ho permeteu, avui felicitem més a unes que a d’altres perquè s’escau el Dia Internacional de la Dona Treballadora i d’aquestes, a l’Escola, en corren unes quantes: mestres, monitores, personal auxiliar i també mares, àvies, tietes… Per totes elles i tots els homes, homenets i homenassos que les acompanyeu, aquest cap de setmana, Lapsus Teatre (el grup de teatre de mares i pares de l’Escola) us oferirà un espectacle de música i poesia basat en l’obra d’una de les nostres grans escriptores:

Maria Àngels Anglada.
Àlbum de paraules

Dissabte, 12, a les 21.30
Diumenge, 13, a les 18.00

Auditori de Les Corts

Maria Àngels AngladaA la porta de l’Escola, i als tríptics sobre les activitats de Coeducació que en motiu d’aquest dia ha organitzat el Consell de Dones de Les Corts, ja n’heu fet un tastet però us en deixem un altre per acabar d’obrir la gana, molt escaient al dia on som:

Ja ho sé: els poetes-pares
fan bells poemes quan els neix un fill.
També per mi hauria estat una joia
quan vaig florir d’infants, cisellar versos,
però era una altra la feina: panteixava
per donar-los la vida, aquest llarg somni.[…]

Per cert, parlant de treballar, ens caldrien mans a la Comissió d’Adults i Participació: organitzar les xerrades de l’Escola de Pares, organitzar la parada de Llibres de Sant Jordi, fer de nexe en les reunions d’altres organismes (AMPA del Districte, Consell Escolar del Districte…)… Tota la informació al Tal com som!!!

Que siguem de Setmana Blanca no vol dir que la feina s’aturi. Només estem agafant forces…

One thought on “Homenatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s