Sabem dir que no?

Ja és primavera!!! Plou i fa sol, i l’Escola s’omple d’activitats. Aquest any, Sant Jordi és en plena Setmana Santa però això no farà que el deixem de celebrar, ni tampoc oblidarem la trobada anual dels Encants de primavera.

Abans, però, com a plat fort i final del segon trimestre, l’Escola portarà a la pràctica el projecte M’espavilo molt bé a casa. Per començar, perquè no una xerrada amb les famílies? No, aquest any fem-la més grossa. Un espectacle per a mares i pares, avis i àvies, tiets i tietes, mestres i tots els adults que us hi volgueu acostar. Feu un forat a les vostres agendes dimecres, 30 de març, a les 21.00h, a l’Escola per saber Què dir després de dir no.

Sobretot no us el deixeu perdre!!!

3 thoughts on “Sabem dir que no?

 1. Una vetllada genial! Felicitats als actors de Pa’tothom i als pares/mestres (actors en potència) que s’hi van implicar amb entusiasme.
  Ens ho vam passar molt bé i vam reflexionar plegats. Ha estat una bona teràpia per mirar-nos des de fora i veure els nostres defectes i les nostres virtuts com a pares, per rebobinar la cinta i reviure innombrables vegades la mateixa escena (a l’estil del Dia de la Marmota, de vegades semblava que la motxilla al terra fos el despertador de la pel•lícula Atrapat en el temps), i per pensar com fer una segona versió més bona que la primera per controlar una crisi familiar.
  L’única pega és que la vida (i també l’educació dels nostres fills) és una obra de teatre que no permet assajos (tant de bo que això fos possible!: quantes vegades rebobinaria i tornaria a començar). Educar els nostres fills és una gran responsabilitat i els pares ens equivoquem, no sempre però sí de vegades. Tots ho fem el millor que sabem…
  Penso que seria molt positiu tornar a repetir un teatre fòrum al Lavínia. No sabré dir que no…

 2. Una activitat molt enriquidora, que ens ajuda a fer una parada i reflexionar en el nostre dia a dia amb els nostres fills/es.
  Agraeixo l’esforç realitzat per dur a terme aquesta activitat.

  Marta.

 3. Avui teatre per reflexionar sobre com mantenir un NO devant dels nostres fills. 
  Els de Pa’tothom ens presenten situacions de la vida diaria i entre tots proposem  desenllaços. 
  Bons actors, un bon dinamitzador, pares, mares, mestres amb ganes de participar i d’aprendre de tots. Genial!
  M’he quedat sorpresa dels bon actors, actrius que tenim a Lavínia.
  Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s