Me’n meravello sempre

2a edició | Les paraules estan de festa

Som al bell mig de la primavera, a la recta final del curs. Fa una setmana justa, ens trobàvem a l’Escola per participar del Sant Jordi morenet d’aquest any, sentíem les paraules de Joan Maragall i les dels nostres fills i filles que han jugat amb els mots i ens mostraven el resultat de la partida. En tots els casos, pugessin a l’escenari o no, una partida guanyadora.

Els grups d’adults de teatre i coral s’hi han volgut sumar amb la 2a edició de Les paraules estan de festa i avui podem compartir i celebrar la màgia de la música i les paraules. Que no ens venci la mandra i deixem-nos endur per l’alegria d’un dia tan radiant perquè el que podrem veure aquesta nit és un regal per als sentits. Avui, dimecres, 4 de maig, a les 21.00h, a l’Escola.

Però no ho deixem aquí. Aquest diumenge tenim els Encants de primavera i la 2a Gran Exposició de Plàstica amb un conjunt de treballs dels alumnes de l’Escola, coordinat per la Marta Espinach, l’especialista de plàstica contractada per l’AMPA, que ja ens n’ha deixat fer un tastet al seu blog, Artistes a Les Corts. Aquest any, a més, i no ens cansarem de recordar-ho, amb l’alegria de saber que la seva feina i la dels alumnes que avui fan 5è ha transformat l’Escola Lavínia en un Centre educatiu creatiu com a guanyadors d’un dels Premis Crearte en la seva darrera edició. Si els requeriments tècnics ho permeten, a més, podreu veure el curt d’animació L’atac dels ous ferrats, la cirereta del projecte que ens va dur al premi.

2011_encants_primavera

Ja hem perdut el compte de les edicions dels Encants de primavera, una festa sempre guanyadora per fer de la nostra escola un espai de convivència sense limitacions. La Comissió per a una Escola Inclusiva estrena nom però conserva l’esperit i les ganes en les seves accions i finalitats. A més del mercat d’objectes de segona mà, tindrem un torneig d’escacs (una activitat que ha retornat aquest any amb molta força), tindrem tallers, tindrem menjar i beguda… Voleu participar-hi? Porteu-nos roba, joguines, estris en general, que estiguin en bon estat però que ja no feu servir, el dijous 5 o el divendres 6, durant l’horari escolar. Encara voleu fer més? Acosteu-vos a l’escola divendres 6 a partir de les 16.00h per ajudar-nos a fer la selecció del material o diumenge a les 10.00 per muntar les paradetes. Però, sobretot, diumenge a partir de les 11.00h, no hi podeu faltar!!!

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que demà, 5 de maig, tenim reunió de Junta i, com sempre, és un bon moment per fer arribar a la Mercè o als diferents membres de la Junta opinions, inquietuds…

Perquè els grans moments són els que compartim junts. En paraules de la Maria Àngels Anglada:

De tant en tant, si la pluja ve a l’hora,
si el vent foll signa treves,
el bosc –me’n meravello sempre– em lliura
a contracor
rovells de foc estriats d’esperança
una mica tacats
de pinassa, molt poc humits de plor.
De tant en tant.

Posted in General

One thought on “Me’n meravello sempre

  1. Nit d’emocions; senzilla i admirable. Amb una escenografia i un attrezzo senzills, els membres del Lapsus Teatre van aconseguir arribar al cor dels que vam poder gaudir d’una nit literària familiar i íntima. Igualment felicito els membres de la Coral, per la seva il•lusió i saber fer.
    Tot plegat, admirable per la dedicació i les ganes de fer escola d’uns i altres.

    Marta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s