Pel maig, cada dia un raig…

… però la predicció no es va acomplir el dia dels Encants. De manera que els núvols es van esvair i vam tenir escacs, patates, en Hansel i la Gretel, joguines, venedors, tallers, compradors, roba de totes les talles… Però què us explico si hi érem gairebé tots!!!

Un èxit que devem especialment a la Marta i els treballs de plàstica (ara que ja portem dues exposicions de plàstica, ja parlem de tradició consolidada), a la Comissió per una Escola Inclusiva (que no paren quiets ni un moment), a la Comissió d’Escacs (aquests han tornat per quedar-se) i a tots els que hi éreu a primeríssima i a darrera hora en els moments més desagraïts d’aquestes jornades: muntar i desmuntar. I als que hi heu portat coses i als que les heu comprat. I als que han fet el cartell, han obert i tancat l’escola, han escombrat, han posat la música, han comentat “Ei, ens veiem diumenge?”, han fet la selecció i organització de coses, comptabilitzaran els diners recollits…

Perquè tot porta molta feina però es fa més lleugera si la fem plegats.

Gràcies a tots.

Més coses. Pels despistats, avui acaba el termini d’inscripció al casal de l’Escola. Anem una mica curts d’inscripcions per a la darrera setmana de juliol. Si hi esteu interessats, no us adormiu i feu arribar la inscripció a l’escola. Teniu el formulari en aquest mateix bloc, a la franja dreta.

I pels que pregunteu per l’horari, amb els canvis al Departament i tot plegat, encara estem pendents d’una confirmació oficial. Tant bon punt la tinguem, us la farem arribar.

2 thoughts on “Pel maig, cada dia un raig…

  1. Fantàstica l’exposició de plàstica.
    Felicitats a tots els nens i nenes que hi hen col.laborat. Gràcies a la Marta per ajudar als alumnes a portar a terme aquestes idees tan originals.
    Quina passada!!!

  2. Felicitats a tots per la festa. Organitzadors i voluntaris però sobretot a la Marta de plàstica. La meva peque fa P4 i encara no l’ha tingut però ja en tinc ganes. Fa que els nens siguin uns artistes!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s