Benvinguts i ben tornats!!!

Ja hi tornem a ser. Quanta gent a l’entrada a l’escola. Cares noves i cares conegudes, amb aquell punt d’emoció del primer dia. Tornem a engegar els motors.

Aquest curs es presenta amb moltes novetats: nous i noves mestres, nova direcció, nou horari, nous projectes escolars… Els primers dies haurem d’anar encaixant totes les peces però amb bona voluntat i moltes ganes en quatre dies ja ho tindrem tot per la mà. Recordeu que mainaderes, mitja pensió i totes les activitats extraescolars comencen avui EXCEPTE piscina de parvulari i primer i instruments.

Veureu que els preus i horaris que apareixen al blog encara són els de l’any passat. Això és perquè els preus no s’actualitzen fins a l’Assemblea i els horaris us els vam lliurar al fer les inscripcions. Si teniu algun dubte, feu-lo arribar a la Mercè a través del correu electrònic o trucant-la.

Més coses. La plataforma Somescola.cat, a la que ens vam adherir l’any passat, ens convoca a que aquesta tarda ens concentrem davant de l’Ajuntament a les 19.00 sota el lema Per un país de tots, l’escola en català. Trobareu més informació al seu web.

Som-hi doncs. Ens anirem trobant virtualment o presencialment. Tot són camins i mai no és massa tard per tornar a començar!!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s