Primera setmana superada

Sembla mentida, oi? Doncs ja hem acabat la primera setmana. Com ha anat, això? Prou bé, no us sembla? Vinga, que un cop superada la primera les següents encara rodaran més fines.

Heu passat per l’apartat de Comentaris? Doncs us adverteixo que hi ha enllaços molt interessants. Per cert, us podeu subscriure per rebre per correu electrònic tant les noves entrades del blog com a Comentaris i Propostes. Per a les novetats del blog, aquí, a mà dreta, teniu un espai on hi diu Per estar al dia. Si hi introduïu el vostre correu electrònic i premeu Subscriu-me!!!, rebreu les actualitzacions del blog automàticament al vostre correu. Ara ja no tindreu excusa per no passar per aquí… Pel que fa a les altres dues opcions, només cal que hi feu un comentari i us apareixerà l’opció de subsciure-us. Heu tingut algun problema? No deixeu de comentar-lo aquí mateix, a veure si hi podem fer alguna cosa. Ei, això o qualsevol altra cosa que us passi pel cap.

Els que feu instrument, esteu atents perquè l’hora de la reunió de dilluns ha canviat. Us hauran donat un paper a la sortida de l’escola i, com podeu veure també aquí a la dreta, ja hem actualitzat menús i calendaris. No deixeu de consultar-ho.

No teniu plans pel cap de setmana? Doncs la Setmana del Llibre en Català encarà està en marxa i hi ha un munt d’activitats gratuïtes. I demà a la tarda diu que hi ha una trobada de quellegistes. Em sembla que per l’escola en corren alguns. Diumenge, diuen que plourà. Una bona oportunitat per veure el debat sobre educació que van fer ahir al Banda ampla de TV3.

Molt bon cap de setmana!!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s