Gràcies…

Als que heu assistit a l’Assemblea per les propostes, els comentaris, les crítiques i les decisions que hem pres plegats.

Als membres de la Junta que pleguen per tota la feina feta i als nous membres per tota la feina que faran.

Als delegats i delegades perquè estrenen un càrrec amb moltes ganes de treballar i col·laborar.

A la nova Direcció de l’Escola per presentar-se, per escoltar-nos, per respondre dubtes i per una molt bona arrencada.

Als que volíeu venir però no heu pogut perquè és amb la suma de tots que construim aquest projecte tant especial que és l’Escola Lavínia.

Ben aviat us farem arribar l’acta de la reunió, la versió revisada del document Tal com som i la memòria d’activitats. Pel que fa a les quotes aprovades, us recordem que tenen caracter retroactiu i les diferències s’aplicaran en el proper rebut.

Recordeu que encara hi ha números per la panera de Nadal. Els diners recollits es destinen a les activitats de la Comissió per una Escola Inclusiva. I també números de loteria per a la recerca mèdica sobre la síndrome de Rett, una cursa que hem de guanyar per la Gina i per totes les Gines del món.

Teniu ganes d’activitat? Des del grup de futbol de pares, que es troben els dimarts a les 20:00h a l’Escola Barcelona, ens recordaven que només cal que hi passeu i us hi apunteu. També hi ha la Coral de l’Escola i un grup de bàsquet de mares que us esperen amb els braços oberts. I si el que us apassiona és el teatre, veniu a veure com ho fa la colla dels Lapsus Teatre i apunteu-vos-hi:

[més informació]

(si teniu el cap de setmana ocupat no patiu, al gener hi tornen!!!)

Posted in General

2 thoughts on “Gràcies…

  1. Ahir va ser la meva primera Assemblea, i tot i haver seguit les reunions de Junta de l’any passat, encara em va sorprendre tota la feinada que hi ha al darrera de l’AMPA.

    Us felicito.

    Marta.

  2. Hola,

    Gràcies especialment a la comissió econòmica per dedicar tantíssimes hores a analitzar els comptes, a estudiar diferents possibilitats i per presentar els números d’una manera tan resumida per una banda i clara i detallada quan va caldre.

    Família Alegre i Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s