És un desig

Que la generositat d’aquests dies no s’aturi, vagi a més i ens duri tot l’any. Hem recollit 387€ amb la venda dels números per la cistella i 97,66€ per la Marató de TV3. A més, l’Escola venut els números de loteria per ajudar a la recerca sobre la síndrome de Rett i ha recollit menjar per a Avismon. En temps de crisi, qualsevol aportació és bona. Teniu o participeu en altres propostes solidàries? Feu-nos-ho saber als comentaris per tenir l’oportunitat de participar-hi.

L'Andrea, guanyadora de la cistella

Que l’Andrea i la seva família gaudeixin de la cistella aquestes festes. Moltes felicitats!!!

Que sapiguem recollir l’esperit de col·laboració de la darrera Assemblea i que aquest blog en sigui el reflex virtual. Ja som 99 les famílies subscrites. I, a més, hem incorporat el document Tal com som aprovat a la darrera Assemblea.

Que els nostres equips esportius segueixin sent un exemple d’esportivitat i respecte com han estat en la primera fase de les seves competicions. I que seguim gaudint i aprenent música, teatre, escacs, natació, tallers…

Que sapiguem expressar quins són els nostres desitjos a casa, a l’escola i allà on faci falta, com van fer els alumnes de quart en una trobada amb l’Alcalde.

Que tinguem tots plegats unes molt bones festes i un any nou amb salut, feina i molta alegria.

Posted in General

One thought on “És un desig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s