Riu, riu, que ve l’estiu

Acomiadem un altre curs amb una recta final d’activitats diverses i variades: de les danses de l’Escola al festival de música al patí, de les representacions de teatre a les portes obertes de piscina. No ens deixem la jornada esportiva, fantàstica, que ens va servir, a més de gaudir de l’esport tots plegats, per recaptar diners per a l’Escola Inclusiva. Encara ens queda el casal, però ja és un altre ritme…

Amb tanta activitat, el pobre blog havia quedat una mica abandonat, ara que ha estrenat nom (ampalavinia.cat). Per exemple, no hem dit res del sopar de benvinguda que l’AMPA va oferir als participants del projecte Comenius a Barcelona, on els vam llegir un text de benvinguda i els vam lliurar un recordatori de ceràmica fet per una mare de l’Escola. Queda dit.

No hem dit res de la Mercè, que se’ns ha lesionat amb una mala caiguda i té el canell desllorigat. Esperem que et recuperis ben aviat!!! Per això, encara no heu rebut els horaris personalitzats dels vostres filles/es i és possible que tinguem algunes problemes administratius. Mirarem de resoldre-ho tan bé com puguem.

Ens queden dues coses: acomiadar les famílies de 6è que tancaran avui un cicle de nou anys que segur que no oblidaran. Aquest any, especialment, volem donar les gràcies als pares i mares que, tot i saber que era el darrer curs, han participat en la Junta de l’AMPA i en les seves activitats fins al darrer moment. A tots plegats, que tingueu sort i que la vida us doni un camí ben llarg, ple d’aventures i experiències.

Però si uns surten, d’altres entren i, per tant, també volem donar la benvinguda a les famílies de P3. No us n’adonareu i la Lavínia s’haurà convertit en una part molt important del vostre dia a dia.

Com s’ha estrenat l’estiu!!! Ja busquem les ombres i els aires condicionats perquè ha vingut fort de calor. Estem aixafats, cansats… però, des del dia de les danses, hi ha una música que, si sona, ens activa en un moment.

Bones vacances!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s