En marxa junts

Pas a pas anem fent camí. Ja n’hem fet uns quants i encara no us havíem donat la benvinguda des d’aquest espai comú d’informació. Especialment, com no pot ser d’altra manera, a les famílies que s’han incorporat noves a P3 o a d’altres cursos, i als nous professionals de l’escola.

Pel que fa a temes pràctics, recordeu que totes les activitats de l’escola estan en marxa EXCEPTE piscina de parvulari i primer i instruments. A més, veureu que els preus i horaris que apareixen al blog encara són els de l’any passat. Això és perquè els preus no s’actualitzen fins a l’Assemblea i els horaris us els vam lliurar quan vau fer les inscripcions. Si teniu algun dubte, feu-lo arribar a la Mercè a través del correu electrònic o trucant-li.

Parlant de la Mercè, estem molt contents de tornar-la a tenir en marxa per l’escola i esperem que ben aviat es recuperi al 100%.

Aquest curs ve marcat per les dificultats econòmiques que estem vivint tots plegats i que sembla que no tenen aturador. Això no vol dir que rebaixem l’objectiu de tenir una escola pública de qualitat i amb aquest esperit treballarem conjuntament escola i AMPA. En aquest primer missatge, una mare de l’escola ens fa arribar un article sobre els efectes de retallades inesperades que, entre d’altres, també afecten la nostra escola.

Ens estan collant molt… però no ens deixarem ofegar!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s