L’educació és inversió de futur

Això és el que diu la pancarta que la Comissió per una Escola Pública de Qualitat va fer i penjar dissabte a l’entrada de l’escola. Potser s’ha fet esperar (som els que som i arribem fins on arribem), però la frase és clara, contundent i integradora.

Dissabte vam fer moltes coses. A més de la pancarta, vam retocar el maquillatge de l’escola (les portes de sortida al balcó de les aules i la barana de l’escala) i vam retallar més de dos-cents mocadors per a les danses. I ho vam poder fer gràcies a tot de mares i pares, nens i nenes i alguna àvia que el matí de dissabte més fred i nevat van acostar-se a l’escola.

Perquè a l’Escola Lavínia, l’AMPA som tots. Ho podran comprovar els pares i mares que passen pel moment d’incertesa que és la tria d’una escola pels seus fills i filles, que s’acostin avui a les 19.00h a les Portes Obertes de l’Escola. I també ho sabem les famílies que ja fa temps que voltem per aquí, especialment els 100 subscrits a aquest blog que, amb aquest, ja hem rebut 75 missatges que parlen de nosaltres.

Aprofitem per recordar-vos que els delegats i delegades de les classes recullen, aquesta setmana especialment, dubtes i propostes per fer-los arribar a la Junta, que es reunirà el proper dijous dia 7, i al Consell escolar, que es reunirà el proper dimecres dia 6.

Les brigades en acció!!!
Les brigades en acció!!!

One thought on “L’educació és inversió de futur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s