Avui, Rodoreda. Demà….

Sentim avisar-vos amb tant poc temps, però no ho vam saber fins ahir al vespre. Avui, a les 20.00h, a Can Déu, podeu assistir a l’única interpretació de Paraules de dona: Contes de Mercè Rodoreda, dins del cicle Dones & CO que ens ofereix l’ACTAC, associació de companyies de teatre de l’Auditori de les Corts. Que perquè us avisem? A part de l’interès de l’acte, resulta que podreu veure una mare actual, una mare d’ex-alumnes i una monitora de l’escola cantant i llegint paraules de la Rodoreda. Val molt la pena. Ah, i l’entrada és gratuïta.

I si estàveu esperant teatre, no caldrà que espereu gaire més. Us sonen les paraules corrupció, sobres, justícia? Tots tenim un preu? Què passa en un poble arruïnat quan hi arriba una vella dama carregada de diners?

La resposta a aquestes preguntes la trobareu a La visita de la vella dama, l’obra que ens oferirà el grup Lapsus Teatre, format bàsicament per pares i mares actuals, d’ex-alumnes, monitors i monitores de l’escola. Ei, i la Lola.

Anoteu aquestes dates a l’agenda:

  • Dissabte, 16 de març, a les 21h
  • Diumenge, 17 de març, a les 18h
  • Dissabte, 6 d’abril, a les 21h
  • Diumenge, 7 d’abril, a les 18h

La visita de la vella dama

One thought on “Avui, Rodoreda. Demà….

  1. L’auditori era ple de gom a gom per veure la nova funció. Ahir la companyia de Lapsus Teatre ens va sorprendre amb una tragicomèdia, més propera al drama que a la comèdia. He de reconèixer que al principi em va costar ubicar-me, tan acostumats com ens tenien a les comèdies, però van demostrar que també se’n surten. A mesura que transcorria l’obra anava entrant en la història (anava assimilant que no era cap comèdia) i ens van mantenir amb l’ai al cor fins al final. La història admet molts finals (quina sorpresa tindria si la tornés a veure i haguessin inclòs un altre final, però seria original, no creieu?). Però l’interés de l’obra no rau només en el final, sinó en tota la trama. Segurament repetirem, perquè a la meva filla gran li va agradar molt, però li van quedar molts dubtes. També li va fer molta gràcia veure un company de classe.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s