Amagada primavera

Encarem la recta final del curs amb la força de la primavera i amb energies per a tots els reptes del tercer trimestre: Sant Jordi, Encants, Jornada Esportiva, Escola de Pares, matriculacions, comiats… Som-hi!!!

  • Encara sou a temps de respondre l’enquesta sobre l’activitat de l’AMPA, que ens ha de servir a tots plegats per reflexionar, millorar i consolidar la feina feta.
  • El proper dijous, 18 d’abril, a les 20.00h. farem la xerrada Autoritat i límits dins del marc de l’Escola de Pares i Mares. Ens cal un mínim de 10 inscripcions per poder-la dur a terme. De manera que, si sabeu que hi podreu assistir, us agrairem que ens ho feu saber. En cas que us decidiu a última hora, també us hi farem un lloc.
  • Aquest cap de setmana, la gent del Lapsus Teatre (pares, mares, monitors, monitores… de l’Escola) fan les dues darreres representacions de La visita de la vella dama. En podeu llegir una crítica en aquest mateix blog.

A vint-i-tres dies de transformar-nos en maldestres traficants que canvien llibres per roses…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s