Participació al Campionat de Catalunya d’Escacs

La Valentina Martos (6è) va participar a la final sub-12 del Campionat de Catalunya d’Escacs, disputada durant la Setmana Santa a Vilaseca, com a jugadora de l’Escola Lavínia que, per tant, ha tingut presència pròpia entre els clubs i escoles de tot Catalunya amb nens i nenes classificats. Hi anaven els 93 millors jugadors de la seva edat i ella havia assolit la seva plaça després de quedar 3ª classificada femenina de Barcelona ciutat.

La Valentina partia amb el número 85 del rànquing i va acabar la 60ª amb 4 punts de 9 possibles, després de jugar a totes les partides contra escaquistes que la superaven en el rànquing. A banda del bon paper fet, el més important és que la puntuació que va assolir era el mínim establert per la Federació Catalana d’Escacs perquè una noia pugui jugar la final del Campionat d’Espanya durant el mes de juliol a Salobreña (Granada).

Valentina_final_Catalunya ok

Moltíssimes felicitats, Valentina!!!

One thought on “Participació al Campionat de Catalunya d’Escacs

  1. Moltíssimes felicitats Valentina!!

    Molta sort a Granada, ja ens informaràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s