191 petites grans accions

Fa dos dies us parlàvem de la feina de la comissió d’Adults i participació i  la comissió per una Escola de qualitat. Conjuntament amb la coordinadora de delegats, els delegats i delegades i les representants de les famílies al Consell Escolar van posar en marxa el protocol d’actuació per la baixa d’una mestra. Els correus electrònics han tret fum!!!

Quin ha estat el millor premi? Les 191 signatures que hem pogut recollir. Aquella que ens deia que faria signar a la sogra. El que trucava per dir que no podia venir a signar i proposava les mil i una. I tots els que ens heu fet saber que heu enviat la sol·licitud via electrònica… Les signatures ja són al seu destí i avui, satisfets de la feina feta, tots els que s’hi han vist involucrats encara observaven les errades inevitables i les millores a fer per a la propera vegada (des d’aquí, desitgem tota la salut del món a l’equip de professionals de l’escola perquè no hi haguem de tornar…).

Per això avui destaquem la feina importantíssima de delegats i delegades, de la seva coordinadora i de les representants del Consell Escolar. La interlocució amb l’escola per fer sentir la nostra veu, les nostres inquietuds i rebre d’una manera clara i unificada les respostes de l’escola. Però també per felicitar-nos tots plegats per la feina ben feta.

Aquests dies, a les reunions de classe, estem escollint delegats i delegades.

No renunciïs a la possibilitat de compartir aquesta experiència.

Tens deu dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s