En competició

Ahir ens posàvem en marxa amb les competicions esportives. Però l’esport és molt present a les extraescolars. Ja sigui futbol i bàsquet com multiesports, patinatge i el combinat dels dos esports. D’aquestes activitats se’n fa càrrec la comissió d’Esports. I ho completen organitzant una jornada esportiva, una festa de l’esport.

A més, sense competir però amb molts alumnes hi ha l’activitat de piscina que gestiona, com no podria ser d’altra manera, la comissió de Piscina.

T’hi esperem.

Tens nou dies.

L’esport escolar és basa més en el treball en equip i l’esforç que en l’afany de guanyar. Però hi ha competicions en les que tots plegats només volem sentir parlar de victòria. En un dia com avui, tot el nostre suport a la lluita contra el càncer de pit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s