*DEMÀ* Escola de Pares i Mares. La relació entre germans

L’Escola de Pares i Mares, en col·laboració amb la FaPaC, us convida a la xerrada/col·loqui

La relació entre germans. Convivència i gelosia
que es realitzarà a l’escola demà, dijous, 14 de novembre, a les 20:00h

Sovint, la relació entre germans es caracteritza per la seva ambivalència: s’estimen, es necessiten, es barallen, senten gelosia… A les famílies ens preocupa la gelosia per diferents motius. Un d’ells són les baralles, que poden fer molt difícil la convivència. Un altre és el patiment emocional, el qual hem d’acollir i hem de generar respostes.
L’objectiu d’aquesta xerrada és abordar de forma positiva la gelosia per tal d’ajudar als nostres fills i filles a progressar adientment i facilitar la convivència a la llar. Abordarem els dubtes i les inquietuds que les famílies tenen al respecte i reflexionarem envers les situacions quotidianes amb què us trobeu, per tal de generar estratègies i recursos educatius.
És important tractar a cada un dels fills respectant les seves diferències i acceptant que nosaltres no tractem igual a cada fill, perquè els fills són diferents i perquè nosaltres tenim sentiments diferents envers de cada un. Crear una relació única, important i diferent amb cada un d’ells ens ajudarà a tots a sentir-nos millor.

La xerrada està oberta a totes les famílies de l’escola i del barri.
Recordeu que les activitats de l’Escola de Pares i Mares s’adrecen només als adults.

20131114_xerrada_relaciogermans

Posted in General

One thought on “*DEMÀ* Escola de Pares i Mares. La relació entre germans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s