Molt més que uns encants

Avui, a més de la xerrada, recordeu que podeu començar a portar tot allò que hagueu recollit per als Encants de l’escola, que són aquest diumenge. Recordeu:

  • Tot allò que ja no feu servir però que cregueu que pot ser útil per a algú altre (roba de grans i petits, joguines, cotxets, cadiretes, bicicletes, portàtils, motxilles… per a nens i no tan nens).
  • És important que tot estigui net i en bon estat!!!
  • Si feu pastissos, magdalenes, coca… per llepar-se’n els dits o us han dut una caixa de pomes i us surten per les orelles, també els posem a la venda amb la mateixa finalitat.
  • Demà, a partir de les 16:00h, us esperem per fer la tria de totes les coses que es posaran a la venda. Recordeu que no es podrà efectuar cap reserva amb antelació, i que fins al diumenge a l’obertura dels encants no es pot fer cap compra.

Com sempre, ho vendrem diumenge a un preu simbòlic. Els diners es destinaran a cobrir els objectius de la Comissió per una Escola Inclusiva, és a dir, bàsicament, al suport als alumnes amb necessitats educatives especials en el que fa referència a les activitats gestionades per l’AMPA (sortides, colònies, menjador i activitats extraescolars).

Però aquest any encara hi ha més coses:

  • Sou els reis del tornavís o les reines del pinzell? Diumenge, a l’hora dels encants, també aprofitarem per fer algunes feinetes de bricolatge a l’escola (pintar la classe de P3, posar prestatges, treure un mirall…). Ens aniria bé que duguéssiu tornavís i pinzell i, si us plau, poseu-vos en contacte amb la Mercè si teniu intenció de venir, perquè si sou molts/es, us dosificarem. Sempre hi ha coses a fer…
  • Heu mirat bé el cartell? A part de ser espectacular, duu un segell que no havíem vist mai. Demà us ho expliquem…

20131117_encants_tardor_segell

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s