Fent endreça i posant ordre

Ja esteu acumulant coses per als Encants? D’aquí no res ens trobem per vendre-ho tot i recollir fons per a la Comissió per una Escola Inclusiva que no s’atura mai. Recordeu: diumenge 11, a les 11, a l’Escola. Si no voleu comprar, podeu participar en els tallers que s’organitzen o, sobretot, sobretot, veure els treballs dels nostres fills i filles a l’Exposició de Plàstica, que podeu anar seguint al blog Artistes a Les Corts que gestiona la Marta Espinach, l’especialista de l’Escola.

Per altra banda, si passeu pel calendari, veureu que hem actualitzat toooooootes les informacions que apareixien a la darrera circular per tal que les tingueu disponibles: xerrades, jornada esportiva…

Per cert, com que pengem els menús en PDF, els hem eliminat del calendari, que queda només per a les activitats. I, a més, a la banda dreta del menú, teniu un accés a la pàgina que de fa un temps tenim al Facebook (els que ho mireu pel mòbil, potser trobeu aquest menú a sota de tot).  També hi tenim, de fa encara més temps, el grup Parlem de llibres… per compartir les nostres experiències al voltant dels llibres.

Uff, com veieu, aquí al blog, també aprofitem per endreçar aprofitant l’energia de la primavera.

cartell primavera 2014

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s