Seguirem vivint

Gràcies a l’Elisabet Pedrosa pel seu nou llibre d’on hem tret el títol d’aquest missatge: Seguirem vivint. Aquesta carta de comiat a la Gina que és un cant a la vida. No només per un text bellíssim, no només per l’esplèndida coberta sinó perquè tots els beneficis del llibre van destinats a la Unitat de Cures Paliatives de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Perquè tots els comiats puguin ser tan viscuts i acompanyats com va ser el de la Gina. A més del llibre, teniu l’opció de micromecenatge. Des d’aquí us animem a col·laborar-hi.

Podeu seguir totes les novetats, entrevistes… del llibre al compte de Facebook. No hi fa res que no estigueu dins del Facebook: l’accés a aquestes informacions és públic. I si parlem del Facebook us hem d’agrair a tots els que sí que hi sou i heu afegit el compte de l’AMPA a les vostres preferències. Dels 83 seguidors que érem a la circular hem passat als 129. Ens fem xarxa per acompanyar-nos, per seguir vivint.

En les presentacions del llibre, han brillat especialment els alumnes de l’escola que han estat interpretant una cançó escrita per en Jorge Drexler i musicada per en Jose Luis Santiso, especialment per a la Gina. Aquestes actuacions no haurien estat possibles sense la col·laboració de la Belén, mestra de l’escola, que ha assajat amb els alumnes, que ha coreografiat la interpretació i que els ha acompanyat fora del seu horari. I també a l’Anna, coordinadora de monitors, que els ha acompanyat quan la Belén no ha pogut.

seguirem_vivintEn aquestes coses, la Lola n’era una especialista. Sempre ens va donar molt més del que estrictament li pertocava. Per això formava part de la coral en els seus inicis. Per això, va ser una de les fundadores del grup Lapsus Teatre. I per això la gent de Lapsus que li devem tant, avui farem una de les coses que més li agradaven: recitarem poesia. Us hi esperem a tots.

Per acabar, moltes, moltes, moltes gràcies. A l’Elisabet. A la Belén i a l’Anna. A la Marta per aquest mural espectacular que ens ha acompanyat aquests dies. A mestres i personal de l’Escola. Als nostres fills i filles. A pares i mares i famílies en general. Als ex-alumnes que ens heu fet arribar els vostres missatges. A tothom. Moltes gràcies per recordar-nos a tots i totes perquè vam escollir la Lavínia: per tot allò que tenim i donem més enllà de les aules de l’escola.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s