S’acosta el Carnaval: Esteu preparats per fer l’indi?

Aquest any els pares/mares de la classe de P5 s’han animat a participar a la rua del carnaval de Les Corts. La inscripció s’ha fet en nom de l’Escola Lavínia i el tema triat és “El indis” aprofitant el lema de la classe de P5. Es vol fer extensiva la invitació a totes les famílies de qualsevol curs que es vulguin apuntar. La rua serà el proper dissabte 14 de febrer a la tarda i els que hi estigueu interessats podeu contactar amb la Mercè, o bé amb l’Esther Xalabarder (mare de P5), amb el Miquel Angel Jauset (pare de P3 i P5) i/o amb el Josep Maria Ramon (pare de P5). Animeu-vos que serem els indis més marxosos de tot el barri!!!

 

Carnaval - Els indis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s