Dol a l’Escola Catalana

bcn_dol
Davant el greu i dramàtic fet succeït a l’Institut Joan Fuster de Barcelona, l’AMPA vol transmetre el seu condol i solidaritat a la família del professor desaparegut i a les famílies de totes les víctimes d’aquesta agressió.
Volem manifestar el nostre rebuig a aquest acte i posem a la disposició de les famílies i a la comunitat educativa del centre el nostre suport i recursos per acompanyar als seus fills i filles en aquests moments tan difícils i en la recuperació de la normalitat al seu institut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s