Taller “Beques menjador i necessitats socials a les escoles”

unnamedL’AMPA hem rebut aquesta invitació i us la fem extensiva:

El proper dissabte 25 d’abril la FaPaC participem al Fòrum d’Alternatives a l’Atur, la Pobresa i la Desigualtat, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra (Ramon Trias Fargas, 25-27 – Campus de la Ciutadella) de Barcelona.

Us convidem a acompanyar-nos en el TALLER que organitzem “BEQUES MENJADOR I NECESSITATS SOCIALS A LES ESCOLES”, de 16 a 18h.

Presentarem la campanya #bequesmenjador que estem portant a terme, analitzarem els efectes de la pobresa infantil en l’educació, reflexionarem junts sobre les desigualtats socials i educatives. Obrirem el debat per parlar d’allò que ens preocupa.

Segur que teniu coses a dir. Si és així, no us perdeu aquest taller. Serà una bona oportunitat per posar-les en comú. Podreu fer i compartir la vostra proposta. I és que l’objectiu d’aquest espai serà treballar propostes conjuntes per superar les necessitats socials a les escoles.

Podeu conèixer tots els seminaris i tallers programats en el següent enllaç.

Esperem comptar amb la vostra presència i amb les vostres propostes! Us hi esperem!

 

Què és el Fòrum d’Alternatives?

El Fòrum se celebrarà els dies 24, 25 i 26 d’abril a Barcelona. És una iniciativa sorgida de la societat civil, a la qual ens hi hem adherit entitats diverses com és el nostre cas, a més de partits i plataformes polítiques. El nostre objectiu és aprofundir en conèixer les causes i els responsables de l’atur, la pobresa i la desigualtat. Volem avançar i obrir el diàleg i el debat per treballar conjuntament en la recerca de solucions i alternatives al “desordre” econòmic, social i polític actual.

No oblidem que darrere de les realitats que vivim i de les xifres negatives que llegim ens trobem moltes persones i famílies, i el dolor, l’angoixa i la desesperança de milions de persones.

Trobareu més informació aquí.

Si també defenseu i aposteu per una societat més justa, igualitària i solidària, no hi falteu!

Acompanyeu-nos en aquesta trobada.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s