Arriba la tardor… i tornen els Encants!

Després que la pandèmia ens obligués a aturar màquines durant el darrer curs, engeguem de nou la maquinària! El dissabte 20 de novembre tenim una cita a la Plaça Sol de Baix ( 10 a 17 h.) amb la festa de tardor, protagonitzada per la tradicional botifarrada popular, els encants solidaris i un munt d’activitats infantils.

Botifarrada i encants solidaris

Per participar del dinar, podeu comprar els tiquets per 5 euros (infantils i adults) de manera anticipada a la secretaria de l’AFA. Degut a les mesures COVID el número de tiquets per la botifarrada esta limitat a 250 comensals!

Tant el dijous 18 a les 15.30 h. i com el divendres al matí (8:30 h.) i a la tarda (15:30 h.), podreu portar aquelles joguines i peces de roba en bon estat que ja no utilitzeu, per contribuir a que els encants solidaris siguin un èxit. Tot allò que regaleu serà venut a preus simbòlics. Tots els diners recollits els destinaran a l’escola inclusiva.

Ens ajudes?

Com sempre necessitem voluntaris per organitzar i participar als encants, si esteu interessats en donar un cop de mà envieu email a l’AFA ( afaescolalavinia@gmail.com). Hi ha moltes maneres de col·laborar: uns dies abans cal classificar el material pels encants, també podeu donar un cop de mà durant el dia venent a la parada, o bé ajudant a preparar el sopar o a servir en el bar solidari. A més a més, també caldran pastissos per vendre’ls durant la jornada. Qualsevol ajuda serà benvinguda.

No us ho perdeu!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s