Reserveu el dia: 17 de novembre Assemblea General de l’AFA Lavínia

Els pares i mares que formem part de la Junta Directiva de l’AFA us donem la benvinguda novament a l’escola, en especial a aquelles famílies que us heu incorporat aquest curs. Ens plau convocar-vos a l’Assemblea General de l’AFA Lavínia, el proper dimecres 17 de novembre, a les 20.30 hores, al menjador de l’escola Lavínia, amb l’ordre del dia següent. 

Ordre del dia: 

  • Aprovació de l’acte de l’Assemblea Extraordinària del setembre de 2021.
  • Memòria d’activitats.
  • Aprovació del tancament del curs 2020-21, si escau. 
  • Aprovació del pressupost 2021-22 . 
  • Aprovació de les quotes de les activitats 2021-22, si escau. 
  • Aprovació de la quota general 2021-22, si escau.  
  • Aprovació modificacions al ‘tal com som’. 
  • Renovació càrrecs. 
  • Renovació de comissions de treball. 
  • Torn obert de paraula. 

A les Assemblees de l’AFA tothom hi té veu i vot per igual. Hi pot participar qualsevol que sigui soci/a de l’AFA. En cas que hi vulgueu assistir, cal confirmar-ho amb un correu a afaescolalavinia@gmail.com abans del dia 15 de novembre de 2021. 

Com sempre, aquestes reunions, són obertes a tothom, però volem animar a assistir-hi a totes aquelles persones que estigueu interessades en participar per aquest curs amb les nombroses tasques de l’AFA, ja sigui sent membre de la pròpia Junta directiva o participant en alguna de les comissions de treball (n’hi ha moltes i per a tots els gustos). Si teniu interès i disponibilitat en aquest sentit, però no podeu venir a la reunió, feu-nos-ho saber per e-mail al correu de l’AFA.

Esperem la vostra participació i assistència! 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment. 

Junta Afa Lavínia 

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s