Relleu a la Junta de l’AFA

Com ja sabeu, el passat 17 de novembre es va celebrar l’Assemblea anual de l’AFA. Una trentena de famílies s’hi van apropar per conèixer les tasques i els propòsits de l’any, els pressupostos per aquest curs que engeguem així com també compartir impressions i resoldre dubtes de diferents temes relacionats amb l’AFA.

També va ser moment d’oficialitzar relleus de càrrecs i membres de comissions. Per això volem agrair la feina feta al fins ara president de l’AFA, el Josep, la vicepresidenta, l’Imma, i la secretària, l’Adriana, i a tothom els que fins ara heu donat un cop de mà: a tots plegats, gràcies per tota la feinada feta per contribuir al bon funcionament de l’AFA!

També ha estat l’hora de donar la benvinguda als nous membres que s’han animat a formar part d’algunes Comissions i, ja de manera més oficial, al fins ara president en funcions, el Didac, a la Susana, com a nova secretària, i a la vicepresidència que ara estarà compartida entre l’Alicia, l’Elisabeth, la Nerea i en Jónatan. Juntament amb els vocals de l’AFA que formen la Junta i tots els membres de les diferents Comissions treballen per ser-hi presents i col·laborar en el camí d’aprenentatge dels nostres infants. Si esteu interessats en participar en aquest projecte, encara sou a temps! Feu-nos-ho saber enviant un e-mail al correu de l’AFA. Hi ha moltes Comissions de treball i per a tots els gustos: podeu consultar-les, a més de veure els membres actuals de cadascuna, al darrer Tal Com Som.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s