Una gran festa de tardor!

La Festa de tardor organitzada per l’AFA el passat 20 de novembre per recollir diners pel projecte d’escola inclusiva va ser un èxit!

En total evan recaptar 1.413 euros amb totes les activitats que van omplir la plaça Sol de baix durant tot el dia: la botifarrada, el servei de bar, els encants i els tallers. De fet, en els tallers es van pintar 69 cares , decorar 76 galletes, pintar 85 bosses. Els pastissos també van volar: animem a les famílies a que, en properes cites s’animin a portar-ne encara més! De colofó es van esgotar els 200 tiquets de botifarrada!!! Un èxit rotund en la primera gran activitat festiva després de l’aturada obligada per la pandèmia del darrer curs.

Aquesta gran festa també va ser posssible gràcies a Natural Cuina, que va proveir amb salxixes, Bon Preu ens va donar un cop de mà amb les begudes, ALCIL amb la vaixella, i des de l’Ajuntament de Barcelona i Solidança, ens van donar un cop de mà per recollir-ho tot al final.

Moltes gràcies a totes les famílies que ho vau fer possible. Hi tornem a la primavera?

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s