Compte enrere per Sant Jordi!

Escalfem motors en una setmana tant especial! Per celebrar Sant Jordi aquest divendres 22 d’abril l’AFA organitzarà una parada de llibes de segona mà, que estarà instal·lada davant de l’escola entre les 15:30 i les 18h.

Per fer possible aquesta parada, necessitem la col·laboració de les famílies! És el moment de posar ordre i mirar quins llibres teniu repetits o quins ja no llegiu, tant pensats pels més petits com destinats als més grans: podeu portar-los els dies 20 i 21 d’abril a l’escola.

I què passarà amb aquests llibres? Doncs primer de tot, l’escola farà una tria dels llibres que es puguin incorporar a la biblioteca. I la resta? Doncs es posaran a la venda aquest divendres, i amb els diners recollits es compraran llibres nous per la biblioteca de l’Escola.

Però això no és tot! També hi haurà una parada de venda de llibres nous, els beneficis dels quals es destinaran, un cop més, a les accions de la Comissió per a una Escola Inclusiva.

Divendres us esperem entre 15:30 i 18 h per celebrar-ho plegats!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s