Xerrada el 19/12: “La família com a equip”

Per dotar-nos plegats d’eines d’educació familiar, la comissió d’Adults organitza la xerrada “La familia com a equip: com fomentar la col·laboració, la solidaritat i l’empatia”, impartida per la Bruna Álvarez – del grup AFIN de recerca de la UAB – el proper 19 de desembre a les 18:30 a l’escola. La xerrada té una duració prevista aproximada de 1:30h, per lo que també oferim servei d’acollida pels laviniets i lavinietes de les famílies que els calgui.

La Bruna Alvarez es doctora en Antropologia i professora a la UAB i UB. Com a membre del grup AFIN porta a terme recerques sobre maternitats, paternitats, infancia i diversitat familiar. Actualment està desenvolupant un projecte sobre sexualitat i infancia a Catalunya i Ciudad Juarez (Mèxic) i un projecte sobre mobilitats reproductives a la frontera entre Mèxic i Estats Units. Podeu trobar més informació sobre el grup AFIN, impulsor de la xerrada, en el seu lloc web:

https://afin-barcelona.uab.cat/

Us animem a assistir, inscrivint-vos abans a secretaria del AFA (indiqueu llavors si us cal fer servir acollida), al que de ben segur serà una estona interessant, reflexiva i amb visió de conjunt.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s