Us apunteu al Casal Esportiu Nadal 2022?

La fundació Aíto García Reneses, encarrega dels extraescolars esportius de l’escola, ens ofereix per aquestes festes el Casal esportiu de l’Escola Lavinia Nadal 2022. Aquest casal pretenen oferir una experiència esportiva, centrada en l’esport del bàsquet, i que tocarà molt àmbits diversos de la realitat que els hi tocarà viure al nostres fills:diversitat, integració, psicologia, treball físic, millora de les seves qualitats psicomotrius, etc.

Està previst pels dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i serà des de les 8:30 h fins a les 17-17:30 (es poden fer inscripcions per tot el casal o només per dies, i en horari complet o només de matí). Les famílies haureu rebut per correu electrònic un document amb tota la informació referent al casa. Per dubtes, preguntes o per realitzar la inscripció podeu adreçar un correu a ferranmarquez@fundacionaito.org. Aquest any també es poden apuntar els infants de les famílies del barri, per tant, ja sabeu, a córrer la veu entre els vostres veïns i amigues. Les famílies interessades, cal que ho comuniquin abans del dijous 1 de desembre!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s