Gràcies per fer possibles els encants de tardor

Aquest diumenge hem fet 200 botifarres (gairebé fem curts!), 74 trenes i polseres al taller de fils, s’han pintat 37 cares, també s’han fet 31 xapes, hem tingut 20 jugadors al torneig d’escacs i s’han decorarat 54 galetes! A mes a més, als encants s’han aconseguit 332 tiquets en la venda de roba i joguines, i al bar (amb els pastissos, les begudes, els dolcos, les patates i els snacks), s’han recopilat 562 tiquets més!

Tota aquesta feinada s’han transformat en 1705.84 €, que van directament al projecte d’escola inclusiva.

Moltes gràcies famílies, per haver vingut i participat de la festa de tardor. I sobretot, moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que un any més, ho heu fet possible. Aprofitem per fer un agraïment molt especial a Ausolan i als supermercats Bon Preu, per la seva complicitat.

Ho repetim a la primavera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s