Diumenge ens veiem a la Festa de la tardor

Aquest diumenge 13 de novembre tenim una cita a la Plaça Sol de Baix ( de les 11 a les 17 h.) amb la tradicional botifarrada popular (podeu comprar els tiquets per 5 euros -infantils i adults- anticipadament a la secretaria de l’AFA), els encants solidaris i un munt d’activitats infantils…. taller d’escacs, pintacares, xapes i taller de fils.

Recordeu que el dijous 10 de novembre a partir de les 15.30h i el divendres 11 al mati i tarda, podreu portar aquelles joguines i peces de roba en bon estat que ja no utilitzeu, que seran venudes a preu simbòlics a les paradetes dels encants. Com sempre necessitem voluntaris per organitzar i participar als encants, si esteu interessats i interessades en donar un cop de mà, envieu un e-mail a l’AFA (afaescolalavinia@gmail.com)

Podeu col.laborar com a voluntaris i voluntàries (fent diverses tasques com classificar material el dia abans a l’escola, pintar cares, col·laborar venent als encants, al bar solidari, o ajudar a preparar el dinar…) també es necessitaran pastissos de tota mena per vendre’ls al Bar Solidari. Com sempre, els diners recollits aniran al projecte d’escola inclusiva

Us hi esperem!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s