Queda una setmana per l’assemblea general. Vine i participa!

El proper 3 de novembre celebrem l’assemblea general ordinària a partir de les 20:30 h., al menjador de l’escola, i com sempre, està obert a totes les famílies. T’animem a venir, i participar de l’AFA!

Què és l’assamblea?

Les Assemblees de l’AFA Lavínia serveixen per decidir temes estructurals de l’AFA, com ara canvis a les normes de funcionament general, els càrrecs, etc. S’acostumen a fer amb periodicitat anual a l’anomenada Assemblea General Ordinària, on es fa un balanç del curs passat i s’hi expliquen les possibles novetats del nou curs, però també es poden convocar Assemblees Extraordinàries si sorgeixen temes importants que no poden esperar. A les Assemblees del AFA tothom hi té veu i vot per igual. Hi pot participar qualsevol que sigui soci/a del AFA, i totes les famílies reben la informació sobre aquestes convocatòries amb antelació: tal i com se’ns indicarà cada vegada, en cas que hi vulguem assistir, cal confirmar-ho amb un correu a afalavinia@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s