El 13 de novembre celebrem la Festa de Tardor! Ens dones un cop de mà per fer-la possible?

Sí, ja ha passat un altre any, i amb el curs ja arrencat i el canvi d’estació, arriba la Festa de Tardor de l’escola! Serà el proper diumenge 13 de novembre, i un cop més, es faran activitats diverses per recollir diners pel projecte d’escola inclusiva. Els encants solidaris seran un dels protagonistes de la jornada, però no els únics d’aquesta cita organitzada per l’AFA, que ja va prenent forma. Us en podem donar les primeres pistes: serà des de les 11 del matí i fins a les 17:30 h, hi haurà botifarrada popular, i els tiquets es podran adquirir la mateixa setmana de la festa. També hi haurà tallers i ganes de retrobar-nos i celebrar aquest nou curs.

Ens ajudes a fer possible la festa?

Necessitem un cop de mà per fer la festa possible: persones pel bar, voluntaris i voluntàries per fer la barbacoa, també persones per preparar els tallers per la quitxalla (de xapes, pintar cares, o qualsevol altra suggerència…). Per tot plegat, ens calen moltes famílies amb ganes de posar-hi el seu granet de sorra. Les que puguin donar un cop demà, poden fer-ho avisant als delegats i delegades de les seves classes o fent correctament un correu a afaescolalavinia@gmail.com, per facilitar l’organització de la festa.

A més a més, uns dies abans es farà la recollida de material pels encants, i també es podrà donar un cop de mà portant pastissos per vendre el bar el dia de la festa.

Sabeu de què va el projecte de l’escola inclusiva?

Aquestes activitats es fan per recollir diners pel projecte d’escola inclusiva. Un dels objectius de la Comissió per una Escola Inclusiva és col·laborar amb el Centre i amb aquells alumnes que, per necessitats educatives especials i/o per risc d’exclusió social, requereixen algun suport individualitzat. Al mateix temps la Comissió també s’ocupa d’aconseguir els recursos necessaris per cobrir aquestes necessitats. La Direcció del Centre obté els recursos per les necessitats de suport en les activitats lectives. L’AFA col·labora fonamentalment en el suport a les activitats escolars que no cobreix l’Administració com són les sortides, colònies i el menjador. Puntualment també pot donar suport en alguna activitat extraescolar.

És per això que entre totes les famílies farem possible un any més aquesta bonica vetllada. I per començar a fer salivera… Així va ser la Festa de Tardor d’ara fa un any!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s