El 14 de març torna la Xocolatada Solidària!

El proper dimarts 14 de març, l’AFA de l’Escola Lavínia ens unim a l’edició 2023 de la Xocolatada Solidària, una mobilització on cada any hi participen centenars d’escoles, instituts, empreses i entitats diverses que volen ajudar a investigar el càncer infantil.


Per aquest motiu, alumnes, famílies i comunitat educativa us esperem el proper dimarts 14 a la sortida de l’escola, a partir de les 15:30h i fins a la sortida de les extraescolars, per gaudir plegats de la xocolatada i berenar que, de forma altruista, ens ofereixen Ausolan, Bon Preu i Nestlé, i per animar-vos a participar per ajudar a que algun dia el 100% dels infants que pateixen aquesta cruel malaltia puguin curar-se.

Podreu fer el vostre donatiu el mateix dia a la guardiola solidària o mitjançant un Bizum al número que facilitarem, o directament i, des d’aquest moment, a través d’aquesta web, indicant el codi d’inscripció de l’AFA Escola Lavinia, 6899-130.


També podreu col·laborar adquirint polseres solidàries fetes a mà de l’ Associació Polseres Candela, entitat ambaixadora de la Xocolatada solidària que destina els fons recaptats a la investigació del càncer infantil.

Tota la recaptació es destina a la recerca i tractament del càncer infantil i serveix per finançar projectes del Laboratori de Recerca de Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en la investigació d’aquesta malaltia. La investigació és la que ha permès que, actualment, el 80% dels infants amb càncer puguin superar-lo i segueix sent l’única esperança per aconseguir que, algun dia, no haguem de veure marxar el 20% que encara no ho aconsegueix.


El proper dimarts 14, t’hi esperem!

L‘any passat es van recaptar gairebé 800 euros per aquest projecte solidari.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s