Gràcies per fer possible la xocolatada solidària!

Moltíssimes gràcies a totes les persones que vau fer possible, un any més, la xocolatada solidària! A les empreses col·laboradores (Ausolan, Bon Preu, Nestlé i Pressing), però també a les cuineres de l’escola, a les mestres, a tots els membres de la comunitat educativa i a les famílies, tant les que han donat un cop de mà en l’organització, com les que han assaborit aquest berenar tan deliciós i necessari.

En total s’han recaptat 508,96 euros de la xocolatada i 231 amb la venta de polseres per l’Associació Polseres Candela, gairebé 740 euros que van directament a la recerca sobre el càncer infantil. Com us explicàvem fa uns dies, tota la recaptació es destina a la recerca i tractament del càncer infantil i serveix per finançar projectes del Laboratori de Recerca de Càncer Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en la investigació d’aquesta malaltia. La investigació és la que ha permès que, actualment, el 80% dels infants amb càncer puguin superar-lo, i cal seguir endavant amb la recerca perquè aquesta xifra sigui del 100%.

Fins al proper cacau solidari!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s