Tots units fem força

Gimcana

I també produim calor, sobretot si l’aire condicionat no funciona. Els que vàrem assistir a les representacions de teatre de final de curs dimarts passat a l’Auditori vam poder comprovar com n’és de senzill crear una sauna del no res. I no parlem de l’escalfor del públic en sentit figurat sinó en sentit literal. Evidentment, fem arribar les nostres queixes a l’Auditori i esperem que dimarts vinent, amb la segona tongada, la temperatura ambient pugui baixar una mica. Això sí, malgrat la calor, que també arribava entre bambolines, els nostres petits actors i actrius van estar magnífics!!! Moltes felicitats.

Però demà… Ui, demà… Demà tenim una trobada esportiva de primer ordre. Els nervis ens mengen per dins. Wembley? No!!! La Jornada esportiva de l’Escola. Des de les 10.00h fins a les 14.00h s’aniran succeint els nostres esportistes per enfrontar-se amb equips de diferents clubs i escoles que han volgut sumar-se a la nostra festa. Us hi esperem, per jugar, per animar, per col·laborar, per passar, en definitiva, una bona estona.

I que no se’ns passi. Avui acaba el termini per inscriure’us a la Gimcana de les entitats del barri que serà el 5 de juny. Encara no us hi heu apuntat? Vinga, no feu tard!!! És molt senzill. Només heu de formar un grup de 4 a 8 persones (amb un adult, com a mínim, que seria el responsable del grup), i enviar a gimcanalescorts@gmail.com el nom i cognoms dels participants, un nom pel grup i un telèfon de contacte.

De l’horari, ja us hem fet arribar un correu: fins el dia 8 de juny no tindrem la proposta oficial ni l’aprovació de les activitats extraescolars. El calendari escolar no el farà públic el Departament d’Ensenyament fins el 3 de juny i encara caldrà que l’Escola marqui els seus dies de lliure disposició. Realment, podem batejar el curs vinent com el curs sorpresa.

Posted in General

One thought on “Tots units fem força

  1. No entenc com a aquestes altures podem estar sense tenir informació del curs que ve!!!!!! Espero que es noti això de tots units fem força i que lo de queixar-nos sobre la sisena hora no quedi a les converses del parc!!!!! VISCA EL BARÇA!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s