Recta final

Ja hi som. Una mica més d’una setmana i ja haurà acabat l’activitat habitual de l’Escola. Sembla mentida, però ja tenim calendari (si no ens el toquen) i ja tenim horari (si no el canvien). I, com que no en tenim prou, estrenarem Equip Directiu  (moltes felicitats i compteu amb nosaltres). Si hi ajuntem la jubilació de quatre mestres (un petó, una abraçada i moltes gràcies per tot), el curs vinent promet moviment. Però cada cosa al seu temps. Ara, posem-nos les piles i tanquem feines!!!

  • A la darrera junta, vam aprovar una carta de protesta al Departament d’Ensenyament per les retallades, especialment per la desaparició de la sisena hora. La volem dur amb les signatures de les famílies de l’Escola que hi estigueu d’acord. Una persona, una signatura. Passeu per Secretaria a signar-la!!!
  • Ja hem fet totes les Representacions de Teatre. Divendres, unes Portes Obertes de Piscina i aquesta setmana, la resta. Dimarts vinent, tancant totes aquestes representacions, el Concert de Música que, aquest any, farem a l’Escola. Al calendari ho teniu tot ben anotat.
  • Demà s’acaba el termini per apuntar-vos a les extraescolars de l’any vinent. Ens sap molt greu haver donat tan poc marge però, aquest any, ha estat inevitable. Gràcies per la vostra comprensió. Per cert, si heu perdut els papers, no patiu, que també els teniu aquí, tant el formulari d’inscripció com la informació complementària.
  • També demà hi ha una reunió on la Comissió d’Esports de la Junta us informarà sobre el canvi de proveïdor de les activitats esportives de l’Escola, tret de Piscina. Per facilitar-vos l’assistència, s’ha organitzat un servei de mainadera gratuït durant la reunió. Només un avís: si entreu a l’aula i hi veieu la Mariona o la María José, us heu equivocat i sou a la reunió informativa de P3 que és el mateix dia a la mateixa hora.
Això és un no parar!!! Per tant, abans d’activar-nos, reflexionem 30 segons (som obsessius però benignes).

One thought on “Recta final

  1. Per a la vostra informació, m’he posat en contacte amb el diputat d’Ensenyament per al PSC per averiguar com pot evolucionar el mandat del Parlament al Govern per la recuperació de la sisena hora.
    Sembla ser que en el debat dels pressupostos dels dies 27 i 28 de juny es tornarà a presentar la moció, però en format de llei, de manera que no hi podrà haver objeccions. Si en aquest debat el PP continua donant suport a la moció, aquesta proposta de llei podria tirar endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s